SUP JÓGA

SUP Jóga a Tihanyi-félszigeten


A SUP jóga egészséges és izgalmas ötvözete két nagyszerű sportnak. A Stand Up Paddle (állva evezés) a vízisportok egyik legegyszerűbben elsajátítható, mégis nagyszerű élményeket kínáló komoly sportértékkel bíró mozgásforma. A jóga testet és lelki egészséget egyaránt elősegítő mozgás és filozófia. A kettő ötvözetében egyesülnek a legjobb tulajdonságok, leginkább azzal, hogy a szabad levegőn, a természettel, a vízzel közvetlen kapcsolatba kerülve végezzük a gyakorlatokat.

5

Mikor és hol vannak az órák?


Az órákat szombatonként tartjuk, 12.00 órakor, ha az időjárás is úgy akarja. Amennyiben a csoport megtelik, igény esetén 13.00 órakor egy másikat is indítunk.
A foglalkozásokat legalább 2 fő jelentkezése esetén tartjuk meg, csoportonként a maximális létszám 10 fő.

Helyszín: SUP Center Balaton, Hotel Club Tihany Üdülőfalu strandja (kompállomástól 150 méterre).
Címünk: Tihany, Rév u. 3.

Megközelítés, belépés:
Az Üdülőfalu bejáratánál (sorompó) a rendészeknek – előzetes bejelentkezés alapján – leadjuk a belépők nevét az akadálytalan bejutáshoz. Az út a bungalók között vezet a többemeletes szálloda épületéhez, tőle jobbra található a vízisport épületünk. Vendégeink részére itt biztosítunk ingyenes parkolási lehetőséget.
Strandunkra a kapun (közvetlen az vízisport épület mellett) lehet bejutni.
A megjelenést ajánljuk legalább 20 perccel az óra kezdete előtt, hogy legyen idő regisztrálni, felkészülni, átöltözni.

Ajánlott öltözék: Fürdőruha, vagy bármilyen kényelmes, sportos viselet, amelynek nem árt, ha esetleg vizes lesz. Napszemüveg, napkrém és a napszúrás ellen a fej védelme is javasolt. Az UV-szűrős vízi ruházat különösen előnyös. Ennek beszerzéséhez ajánljuk a Dohle Sports termékeit: http://www.dohlesports.com

3

Mennyibe kerül és hogyan lehet jelentkezni?


A SUP jóga óra (60 perc) 4.000.- forintba kerül alkalmanként.
Előzetes bejelentkezés szükséges, hiszen a létszám limitált.
Aktuális időpontok: az “események” oldalon.
Foglalás (lemondás): sebestyenbori@yahoo.ca
Amennyiben beteltek a helyek a 12.00-kor kezdődő órára, emailen kérjük a jelentkezési szándékot jelezni a 13.00 órai foglalkozásra! Külön csoportokat szintén fogadunk, foglalási szándékot a fenti emailen várjuk!

A foglalkozásokkal kapcsolatos kérdésekkel, kérjük felvenni Sebestyén Bori jóga oktatóval a kapcsolatot! sebestyenbori@yahoo.ca

Sebestyén Borbála nemzetközileg elismert minősítésű hatha, hatha flow és gerinc jóga oktató. Aktív, óratartó tanár, Budapesten különböző helyszíneken, és jó időben a Balatonon tanít. Bori a jóga mellett a vízisportok nagy szerelmese, szabadidejében windszörfözik, SUP-ozik, vagy hulllámlovagolni tanul.

2

Kinek ajánljuk?


Alapvetően bárkinek. A vizi jóga óráinkon a kezdő jógázók számára is kivitelezhető gyakorlatokat végzünk. Viszont azoknak is ajánljuk akik már mélyebben megismerkedtek a jóga rejtelmeivel, hiszen a gyengéden hullámzó Balatonon, a felfújható stand up paddle deszkákon új élményt nyújtanak az esetleg már ismert gyakorlatok is.
Csupán némi vízbiztonság szükséges, hogy kellemesen teljen az óra. A SUP deszkákat körülbelül 130 cm mély vízben rögzítjük, ahol kényelmesen leér a láb és nincs balesetveszély. A Balaton hőmérséklete a nyári hónapokban kellemes, 22-26 fok közötti. Hűvösebb időben segítünk, hogy szárazon vízre tudjon mindenki szállni, és óvatosabban végezzük a jóga gyakorlatokat.

Mindenkit szeretettel várunk, korra, nemre és sport előéletre való tekintet nélkül! Családoknak, pároknak, baráti társaságoknak is kiváló program.

További fotók a korábbi óráinkról, illetve információk egyéb programjainkról a Facebook-oldalunkon találhatók.

Design By Suvronur